Wat onze klanten zeggen

Flexiteek 2G voor bootconstructeurs

Afep-Marine

Altena yachting

Aluqa

Antaris Yachts

Arctic

Arkipelag

“Wij begonnen in 2019 met Flexiteek te werken. Voor ons zijn de cruciale kenmerken van hun dekvloeren de antislipeigenschappen en de mogelijkheid om op hete dagen koel te blijven. De kwaliteit van het materiaal is heel goed en wij zijn tevreden met het gemak van de communicatie en de snelle leveringstijden.”

Torry D. Haugland

Technisch manager

Belzona

Blackwater Boats

Boarnstream Yachts

Boreal Yachts

Brandkuip

Brandsma Yachts

„Onze klanten zijn heel tevreden. Flexiteek ziet er prachtig uit en is heel eenvoudig aan te brengen en de klantondersteuning is heel goed.”

João Liça

Hoofd aanschaffing

Buehler Turbocraft

Carbon Craft

Catalina Sailboats

Couach

Davy and Orsted

“Flexiteek biedt een breed scala aan kleuren om te kunnen voldoen aan de eisen van de klant, plus de mogelijkheid om praktisch elke vorm en lijn op maat te leveren. We moeten dezelfde eersteklas kwaliteit aanbieden bij onze hele productlijn, dus is het cruciaal dat wij een internationaal bedrijf zijn dat aan verschillende landen levert.”

Javier Ibañez

Technical Director

Delphia Yachts

Dufour Yachts

„Mijn cliënten zijn tevreden met Flexiteek. Het is onderhoudsvrij, heeft een heel mooi uiterlijk en is slipvast; een heel belangrijk kenmerk voor Elling aangezien wij op de veiligheid focussen.”

Anton van den Bos

Gedelegeerd bestuurder

Fountaine Pajot

„Onze klanten zijn heel tevreden. Flexiteek is licht en onderhoudsarm en ziet er ook nat geweldig uit. Het heeft het uiterlijk van een teakvloer, zonder de milieu-impact van natuurlijk teak.”

Stig Olssøn

Productmanager

„Wij hebben voor Flexiteek gekozen wegens de kwaliteit, de realistische look en de uitstekende service die onze leverancier biedt. Het beantwoordt aan de normen die op onze jachten verwacht worden.”

David Medina

Chef verwerking

Greatline

Grizzly boats

„Wij installeren Flexiteek 2G op onze zeilschepen omdat het gewoonweg perfect is. Er zijn geen reclamaties na de verkoop, waardoor wij weten dat een partnerschap met Flexiteek de juiste keuze voor onze dekvloer was.”

Robert Menzel

Waarnemend chef aankoop

Hydra Sport

Idbmarine

Intrepid Powerboats

Isloep

Janmor

Jcomposites

Jfa Yachts

JPK

Korvet Yachts

Lexus

Lillebror marine

Marine Composite

“We hebben onderzoek gedaan naar een tiental mogelijke synthetische teakdekken. Ons oude dek was te warm onder blote voeten in de zomer. Flexiteek is koeler in de zon, is lichter, ziet er mooier uit en blijft ook lang mooi. We zijn blij met onze switch naar Flexiteek.”

Peter Johnstone

Voorzitter 2e generatie

No Limit yachts

Nor-Tech

Novurania

„Wij hebben voor Flexiteek gekozen wegens de kwaliteit, de realistische look en de uitstekende service die onze leverancier biedt. Het beantwoordt aan de normen die op onze jachten verwacht worden.”

David Medina

Chef verwerking

Pardo Yachts

Pogo Structures

Pollard Yachts

Princess Yachts

Rand Boats

„Wij hebben een partnerschap met Flexiteek sedert begin 2007. De reden voor deze langdurige relatie is dat Flexiteek simpelweg de beste synthetische pvc-dekvloer is die te krijgen valt. De nieuwe kleuren die ze recentelijk lanceerden, lijken zo sterk op echt teakhout als maar mogelijk is, en de dienstverlening is ongeëvenaard.”

Pat Wiesner

Vicevoorzitter engineering

Regal Marine Logo

Regulator

„Ik ben tevreden met het product, tevreden met de service en tevreden met de back-upservice.”

Colin Baldwin

Eigenaar

„Flexiteek is de ideale oplossing voor onze luxueuze stijve opblaasboten, waarbij onze klanten de look van echt teakhout willen, maar zonder het onderhoud. Flexiteek is nu een vaste favoriet en nagenoeg een standaarduitrusting op alle Ribeyes.”

Sophie Hurst

Marketingmanager

Riviera

Robertson & Caine

Rocad Boats

Scanner Yachts

Scout Boats

Seafury

Seaward Boats

Silver boats

Sirius-Yachts

Slider boats

Sonic Powerboats

Spoker Boats

Sportsman Boats

Statement Marine

Stoner Boatworks

Tenderline

Tes Yacht

Tofinou

Trident

Ufo Groupe

Vaddosnipan

Vanquisch yachts

Vedette Yachts

Velvette

Vivante yachts

Wauquiez

„Williams kiest voor Flexiteek, aangezien dit verreweg de meest realistische teakvervanging is die momenteel verkrijgbaar is. Wij hebben het product op duizenden boten geïnstalleerd die op locaties van Australië tot Noorwegen gebruikt worden, en hebben gezien dat het uiterst betrouwbaar presteert.”

John Hornsby

Gedelegeerd cobestuurder

Willis Marine

„Wij zien bij onze klanten een toenemende vraag naar Flexiteek, en dankzij een vlotte samenwerking en goede klantendienst van onze partner verwachten wij dat deze markt voor ons in de toekomst zal groeien.”

Kræn B. Nielsen

CEO

Zinder Boats

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies een of meer van deze opties.

{(39734 + 22)}

Trees planted to date

Menu