Wat onze klanten zeggen

„Ik ben tevreden met het product, tevreden met de service en tevreden met de back-upservice.”

Colin Baldwin, Eigenaar

V. Wanneer begon u met Flexiteek te werken en waarom koos u voor Flexiteek?

A.

Ik begon in 2007/2008 met Flexiteek te werken. Ik koos voor Flexiteek omdat het destijds het geavanceerdste en esthetisch mooist ogende product was en het feit dat er aan de achterkant een zwaluwstaartgeleiding zat, leek me heel logisch, aangezien dit een betere adhesie met het dek creëert.

V. Wat verlangde u van Flexiteek op welke boten en waar werd het gespecificeerd/geïnstalleerd?

A.

Aanvankelijk bouwden wij eerst tenders voor luxejachten die dekvloeren nodig hadden, maar ook enkele promotionele boten voor B&G en Garmin.

V. Wat waardeert u als partner het meest aan Flexiteek?

A.

Ik denk dat ieder partnerschap een combinatie is van verschillende elementen en allereerst moet het product uiteraard correct zijn; het is irrelevant dat de mensen fantastisch zijn indien het product niet voldoet, dus het is een combinatie van een goed product, goed personeel en goede montagediensten. We hadden een probleem met een van de fittings en Rob vloog naar Kroatië om het op te lossen, dus het niveau van de back-up en ondersteuning is uitmuntend. Ik ben tevreden met het product, tevreden met de dienstverlening en tevreden met de back-upservice.

V. Wat vinden uw cliënten van Flexiteek?

A.

We hebben geen klachten ontvangen; ik kan er dus alleen maar van uitgaan dat ze heel tevreden zijn.

V. Welke opvallende elementen of eigenschappen maken van Flexiteek 2G de dekvloer van uw keuze? Wat maakt het anders / uniek?

A.

Bij mijn weten niets; eigenlijk draait alles om de mensen.

Rib-X GALlery

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies een of meer van deze opties.

{(39030 + 22)}

Trees planted to date

Menu