Wat onze klanten zeggen

Flexiteek 2G voor booteigenaren

Altena yachting

Boarnstream Yachts

Brandsma Yachts

Buehler Turbocraft

Couach

“Flexiteek biedt een breed scala aan kleuren om te kunnen voldoen aan de eisen van de klant, plus de mogelijkheid om praktisch elke vorm en lijn op maat te leveren. We moeten dezelfde eersteklas kwaliteit aanbieden bij onze hele productlijn, dus is het cruciaal dat wij een internationaal bedrijf zijn dat aan verschillende landen levert.”

Javier Ibañez

Technical Director

Delphia Yachts

„Mijn cliënten zijn tevreden met Flexiteek. Het is onderhoudsvrij, heeft een heel mooi uiterlijk en is slipvast; een heel belangrijk kenmerk voor Elling aangezien wij op de veiligheid focussen.”

Anton van den Bos

Gedelegeerd bestuurder

Fountaine Pajot

Intrepid Powerboats

Jfa Yachts

Korvet Yachts

Lexus

“We hebben onderzoek gedaan naar een tiental mogelijke synthetische teakdekken. Ons oude dek was te warm onder blote voeten in de zomer. Flexiteek is koeler in de zon, is lichter, ziet er mooier uit en blijft ook lang mooi. We zijn blij met onze switch naar Flexiteek.”

Peter Johnstone

Voorzitter 2e generatie

No Limit yachts

„Wij hebben voor Flexiteek gekozen wegens de kwaliteit, de realistische look en de uitstekende service die onze leverancier biedt. Het beantwoordt aan de normen die op onze jachten verwacht worden.”

David Medina

Chef verwerking

Pardo Yachts

Pollard Yachts

Princess Yachts

Rand Boats

„Wij hebben een partnerschap met Flexiteek sedert begin 2007. De reden voor deze langdurige relatie is dat Flexiteek simpelweg de beste synthetische pvc-dekvloer is die te krijgen valt. De nieuwe kleuren die ze recentelijk lanceerden, lijken zo sterk op echt teakhout als maar mogelijk is, en de dienstverlening is ongeëvenaard.”

Pat Wiesner

Vicevoorzitter engineering

Regal Marine Logo

Riviera

Seaward Boats

Slider boats

Spoker Boats

Tes Yacht

Tofinou

Vanquisch yachts

Vedette Yachts

Velvette

Vivante yachts

Start uw avontuur

Kies een of meer van deze opties.

{(39030 + 22)}

Trees planted to date

Menu