Design possibilities

Flexiteek

Wij kunnen uw dek personaliseren om traditionele en moderne designs op individuele basis te creëren – met de hand gezaagd, aangebracht en afgewerkt.

We kunnen tevens uw dek verfraaien met geïndividualiseerde designs, logo’s en opschriften, gebruikmakend van computergestuurd precisiesnijgereedschap. Bekijk maar eens enkele van de volgende voorbeelden.

Verken de ontwerpmogelijkheden

ANCHOR RECEIVER

Design Possibilities

CNC CUT LOGO’S

Logo’s van om het even welk design of formaat, gesneden met numerieke computerapparatuur, kunnen worden ingevoegd om uw Flexiteek dek een persoonlijke toets te geven.

BE UNIQUE

Er zijn geen regels! Wie zegt dat planken langsscheeps moeten verlopen? Goldfish denkt niet in hokjes.

CUTTING EDGE

Een heel modern ontwerp, dat de vorm van deze Sunseeker Hawk 38 in de kijker plaatst. Alles is mogelijk met dekken die ontworpen zij om met een CNC-machine gesneden te worden – kunt u het zich inbeelden, dan kunnen wij het bouwen.

TRADITIONEEL

Waar traditie belangrijk is, een dek dat tot aan de randen gedetailleerd is uitgewerkt. U zult dit niet beter in teakhout vinden.

EIGENTIJDS

Soms kan eenvoud in de details zitten. Hier laten een eenvoudig, recht geplaatst Flexiteek paneel en zijn omgeving elkaar beter tot hun recht komen.

KLEUREN MENGEN

Waarom Flexiteek kleuren niet vermengen? Hier heeft de werkzone een dek in pragmatisch carbon, terwijl de zijdekken opgesmukt worden met Flexiteek in gebroken wit met grijze lasnaad. Volledig gedetailleerd met stameinden en leiplanken.

Start uw avontuur

Kies een of meer van deze opties.

{(40328 + 22)}

Trees planted to date

Menu