Wat onze klanten zeggen

„Mijn cliënten zijn tevreden met Flexiteek. Het is onderhoudsvrij, heeft een heel mooi uiterlijk en is slipvast; een heel belangrijk kenmerk voor Elling aangezien wij op de veiligheid focussen.”

Anton van den Bos, Gedelegeerd bestuurder

V. Wanneer begon u met Flexiteek te werken?

A.

We begonnen in 2007. Sinds 2010 is Flexiteek op bijna al onze boten aanwezig.

V. Waarom koos u voor Flexiteek?

A.

Het ziet er prachtig uit en blijft ook zo. Ook de antislipeigenschap bevalt ons. Op dit gebied presteert het beter dan teakhout, en voor ons is de veiligheid heel belangrijk. De kwaliteit van teakhout is niet meer wat ze geweest is. Dezer dagen komt het veelal van commerciële plantages, waar het veel sneller gekweekt wordt. Dat leidt tot zachter hout dat tamelijk snel verslijt.

V. Wat waardeert u het meest aan Flexiteek?

A.

De prijsbepaling is competitief, de communicatie verloopt vlot en het productassortiment wordt goed op de markt gebracht.

V. Wat vinden uw cliënten van Flexiteek?

A.

Ze zijn er heel tevreden mee. Ze stellen vooral de ‘verweerde’ look op prijs, omdat de mensen denken dat het echt teakhout is. En ze houden van het feit dat het weinig tot geen onderhoud vergt. Veel van onze klanten houden hun boten decennialang, dus dit is een belangrijke overweging voor hen.

V. Wat maakt Flexiteek 2G anders/uniek?

A.

Eigenlijk een combinatie van al het bovenstaande. Een prachtig ogend product dat uitstekende prestaties voor een redelijke prijs biedt. Het is het vanzelfsprekende alternatief voor teak geworden.

Elling GALlery

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies een of meer van deze opties.

{(39734 + 22)}

Trees planted to date

Menu