Sportboten

Flexiteek 2G. De ideale keuze voor

Scrollen

Vertrouwd door toonaangevende sportbootconstructeurs

Pardo Yachts

Wat onze klanten zeggen

„Onze klanten zijn heel tevreden. Flexiteek is licht en onderhoudsarm en ziet er ook nat geweldig uit. Het heeft het uiterlijk van een teakvloer, zonder de milieu-impact van natuurlijk teak.”


Stig Olssøn

Productmanager

“Wij begonnen in 2019 met Flexiteek te werken. Voor ons zijn de cruciale kenmerken van hun dekvloeren de antislipeigenschappen en de mogelijkheid om op hete dagen koel te blijven. De kwaliteit van het materiaal is heel goed en wij zijn tevreden met het gemak van de communicatie en de snelle leveringstijden.”


Torry D. Haugland

Technisch manager

„Flexiteek is de ideale oplossing voor onze luxueuze stijve opblaasboten, waarbij onze klanten de look van echt teakhout willen, maar zonder het onderhoud. Flexiteek is nu een vaste favoriet en nagenoeg een standaarduitrusting op alle Ribeyes.”


Sophie Hurst

Marketingmanager

„Onze klanten zijn heel tevreden. Flexiteek ziet er prachtig uit en is heel eenvoudig aan te brengen en de klantondersteuning is heel goed.”


João Liça

Hoofd aanschaffing

„Wij hebben een partnerschap met Flexiteek sedert begin 2007. De reden voor deze langdurige relatie is dat Flexiteek simpelweg de beste synthetische pvc-dekvloer is die te krijgen valt. De nieuwe kleuren die ze recentelijk lanceerden, lijken zo sterk op echt teakhout als maar mogelijk is, en de dienstverlening is ongeëvenaard.”


Pat Wiesner

Vicevoorzitter engineering

Regal Marine Logo

„Wij hebben voor Flexiteek gekozen wegens de kwaliteit, de realistische look en de uitstekende service die onze leverancier biedt. Het beantwoordt aan de normen die op onze jachten verwacht worden.”


David Medina

Chef verwerking

Pardo Yachts

De voordelen zijn duidelijk

Flexiteek 2G is het perfecte dek voor uw Sportboten.

Teak opnieuw uitgevonden

Met zijn fijne vezelafwerking is Flexiteek 2G prachtig gemaakt om er net als echt teak uit te zien. Alleen u weet dat het niet authentiek is. Flexiteek 2G is de perfecte keuze indien u naar de traditionele aantrekkingskracht van een weelderig teakdek streeft en bestaat in de opties ‘als nieuw’ en ‘verweerd’. Wij werden anno 2000 gesticht en hebben het team met de grootste ervaring, dat zich overal ter wereld bevindt om ondersteuning te leveren bij het ontwerpen, vervaardigen en installeren van uw synthetisch dek.

Teak Re-invented

Lang meegaand

Flexiteek is een probate technologie, waarbij originele dekken nu ruim 20 jaar oud zijn en nog steeds wondermooi ogen. Uw nieuwe dek heeft 5 jaar garantie tegen materiaalgebreken. Alle Flexiteek-dekken worden uitsluitend met vinyllastechnieken vervaardigd, wat de naden sterker maakt dan bij gebruik van lijm. Het oppervlak is uiterst slijtvast en uv-stabiel kan geheel opnieuw geschuurd worden indien u dat ooit moet of wilt doen.

Long Lasting

Hoge prestaties

Flexiteek 2G biedt aanzienlijke voordelen tegenover synthetische dekvloersystemen van concurrenten.

  • Zijn onderkant die zich aan de vorm aanpast, biedt superieure adhesie en aanbrenging op boten van alle vormen en grootten.
  • Het koelt 30% sneller af dan traditionele composietdekvloeren.
  • Het is tot 35% lichter, uitstekend geschikt voor performancejachten, meerrompenschepen of powerboten.
  • Voortreffelijke ‘vezeltextuur’ die van Flexiteek 2G de meest realistische synthetische dekvloer maakt.
High Performance

Laag onderhoud

Flexiteek 2G vergt weinig onderhoud om zijn prachtige uiterlijk te bewaren. Er is geen noodzaak voor regelmatig hard schrobben of duren reinigings- en dichtingssystemen; niets meer dan bij tijd en wijle eens afspoelen, of schoonspuiten voor een grondige reiniging, zorgt ervoor dat het er als nieuw uitziet. Zeep en water zullen de meeste gemorste plekken verwijderen, waaronder olie, brandstof, rode wijn en visbloed.

Low Maintenance

Meer dan 30 kleurcombinaties

Onze dekken zijn in 11 verschillende kleuren verkrijgbaar. Met drie kalefateringsopties betekent dit dat u uit ruim 30 combinaties kunt kiezen. U kunt dus gloednieuw, verweerd, geschrobd of gebleekt teak nabootsen. Ofwel opteert u voor een modernere keuze, zoals houtskool, carbon of gebroken wit.

Alle kleurcombinaties bekijken >

Over 30 Colour Combinations

Verminderd gewicht

Met een gewicht van slechts 4,5 kg per m² is Flexiteek 2G tot 35% lichter dan concurrerende synthetische dekvloersystemen. Dit maakt het bijzonder aantrekkelijk voor hoog presterende meerrompenboten, powerboten en zeilschepen. Ook belangrijk: het vermindert het gewicht dat zich boven de waterlijn bevindt, alsook het totale gewicht van de boot. Dit leidt tot een lager zwaartepunt, hetgeen de helling vermindert en de prestaties verbetert.

Design Possibilities

Dekontwerper

Gebruik onze dekontwerper om het perfecte dek voor uw sportboten te creëren.

ONTWERP UW SPORTBOOTDEK

LAAT U INSPIREREN

Op zoek naar inspiratie voor uw sportboot?

Start uw avontuur

Kies een of meer van deze opties.

Nog niet klaar?

Lees meer Veelgestelde vragen over productinformatie, installatie en onderhoud

Veelgestelde vragen eigenaren van sportboten

Volg het avontuur

This error message is only visible to WordPress admins
{(39734 + 22)}

Trees planted to date

Menu