Voordelen

Flexiteek 2G

LOOKS THAT LAST

Flexiteek 2G is een prachtig, lang meegaand, sterk presterend dek, ontworpen om aan alle weersomstandigheden te weerstaan.

Als de gevestigde leider in zijn categorie is Flexiteek 2G uitermate populair onder eigenaars van boten. Het wordt eveneens wereldwijd door ruim 200 bootconstructeurs gespecificeerd. Met Flexiteek 2G is er geen noodzaak om urenlang uw dek te schrobben, schuren en oliën. Onze originele dekken – ongeveer 20 jaar geleden aangebracht – functioneren nog steeds feilloos en zien er nog steeds prima uit.

The benefits are clear

ANCHOR RECEIVER

Teak re-invented

Met zijn fijne vezelafwerking is Flexiteek 2G prachtig gemaakt om er net als echt teak uit te zien. Alleen u weet dat het niet authentiek is. Flexiteek 2G is de perfecte keuze indien u naar de traditionele aantrekkingskracht van een weelderig teakdek streeft en bestaat in de opties ‘als nieuw’ en ‘verweerd’. Wij werden anno 2000 gesticht en hebben het team met de grootste ervaring, dat zich overal ter wereld bevindt om ondersteuning te leveren bij het ontwerpen, vervaardigen en installeren van uw synthetisch dek.

Scrollen

Long lasting

Flexiteek is een probate technologie, waarbij originele dekken nu ruim 20 jaar oud zijn en nog steeds wondermooi ogen. Uw nieuwe dek heeft 5 jaar garantie tegen materiaalgebreken. Alle Flexiteek-dekken worden uitsluitend met vinyllastechnieken vervaardigd, wat de naden sterker maakt dan bij gebruik van lijm. Het oppervlak is uiterst slijtvast en uv-stabiel kan geheel opnieuw geschuurd worden indien u dat ooit moet of wilt doen.

Scrollen

High performance

Flexiteek 2G biedt aanzienlijke voordelen tegenover synthetische dekvloersystemen van concurrenten.

  • Zijn onderkant die zich aan de vorm aanpast, biedt superieure adhesie en aanbrenging op boten van alle vormen en grootten.
  • Het koelt 30% sneller af dan traditionele composietdekvloeren.
  • Het is tot 35% lichter, uitstekend geschikt voor performancejachten, meerrompenschepen of powerboten.
  • Voortreffelijke ‘vezeltextuur’ die van Flexiteek 2G de meest realistische synthetische dekvloer maakt.

Scrollen

Low maintenance

Flexiteek 2G vergt weinig onderhoud om zijn prachtige uiterlijk te bewaren. Er is geen noodzaak voor regelmatig hard schrobben of duren reinigings- en dichtingssystemen; niets meer dan bij tijd en wijle eens afspoelen, of schoonspuiten voor een grondige reiniging, zorgt ervoor dat het er als nieuw uitziet. Zeep en water zullen de meeste gemorste plekken verwijderen, waaronder olie, brandstof, rode wijn en visbloed.

Scrollen

Additional benefits

Over 30 Colour Combinations

More than 30 colour combinations

Onze dekken zijn in 11 verschillende kleuren verkrijgbaar. Met drie kalefateringsopties betekent dit dat u uit ruim 30 combinaties kunt kiezen. U kunt dus gloednieuw, verweerd, geschrobd of gebleekt teak nabootsen. Ofwel opteert u voor een modernere keuze, zoals houtskool, carbon of gebroken wit.

Alle kleurcombinaties bekijken >

Vermindered gewicht

Met een gewicht van slechts 4,5 kg per m² is Flexiteek 2G tot 35% lichter dan concurrerende synthetische dekvloersystemen. Dit maakt het bijzonder aantrekkelijk voor hoog presterende meerrompenboten, powerboten en zeilschepen. Ook belangrijk: het vermindert het gewicht dat zich boven de waterlijn bevindt, alsook het totale gewicht van de boot. Dit leidt tot een lager zwaartepunt, hetgeen de helling vermindert en de prestaties verbetert.

Reduced Weight

Design possibilities

Wij kunnen uw dek personaliseren om traditionele en moderne designs op individuele basis te creëren – met de hand gezaagd, aangebracht en afgewerkt. We kunnen tevens uw dek verfraaien met geïndividualiseerde designs, logo’s en opschriften, gebruikmakend van computergestuurd precisiesnijgereedschap.

De mogelijkheden bekijken >

Flexiteek 2G biedt u het weelderige uiterlijk van echt teak zonder de ecologische dilemma’s die gepaard gaan met tropisch hardhout. Zoals ieder product heeft Flexiteek 2G een ecologische voetafdruk. Wij hebben stappen ondernomen om zijn impact te minimaliseren door ons productieafval te recyclen in andere producten en ftalaatvrije weekmaker te gebruiken die aan REACH voldoet.

Kom meer te weten over ons milieu-engagement> >

A Greener Choice
Market Leading

Een marktleidend product

Flexiteek 2G wordt op vijf werelddelen gefabriceerd, is wereldwijd via ruim 100 verdelers verkrijgbaar en wordt aan meer dan 200 toonaangevende bootconstructeurs geleverd. Zijn gepatenteerde onderkant die zich aan de vorm aanpast, biedt superieure adhesie en aanbrenging op boten van alle vormen en grootten.

Hoe steekt het af?

Ontdek waarom ruim 200 toonaangevende bootconstructeurs voor Flexiteek kiezen.

Waarom voor flexiteek 2g kiezen?

Start uw avontuur

Kies een of meer van deze opties.

{(38150 + 22)}

Trees planted to date

Menu