Environmental Commitment

About Us

38848

Flexiteek 2G offers you the lustrous looks of real teak without the environmental dilemmas associated with tropical hardwoods.

Zoals elk product heeft ook Flexiteek 2G een ecologische voetafdruk. Wij hebben maatregelen genomen om de impact ervan te minimaliseren door ons productieafval te recyclen in andere producten en door ftalaatvrije weekmakers te gebruiken die voldoen aan REACH.

Wij zijn er trots op World Land Trust (WLT) te steunen, een internationale natuurbeschermingsorganisatie die ’s werelds biologisch belangrijkste en meest bedreigde habitats beschermt, hectare voor hectare.

Voor elke 10m² Flexiteek 2G die we verkopen, doneren we £5 aan de herbebossing van vitale habitats via het Plant A Tree-programma van WLT. Hiermee worden momenteel WLT-partners in Borneo, Brazilië, Kenia en Ecuador ondersteund.

Sinds januari 2020 hebben we geholpen duizenden bomen te planten en het aantal stijgt elke dag. Ga voor meer informatie naar https://www.worldlandtrust.org/.

Wanneer u Flexiteek 2G verkiest boven teak, kiest u voor een duurzaam alternatief dat geen bedreiging vormt voor de kostbare regenwouden en de biodiversiteit en gemeenschappen die ervan afhankelijk zijn.

World Land Trust

Inlichtingen

Een offerte aanvragen

Een monster aanvragen

Een verdeler vinden

Contact met ons opnemen

Menu