Flexiteek in Nederland

Flexiteek is prachtig gemaakt met een afwerking met fijne nerven en ziet er net zo uit als echt teak. Onze dekken zijn verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren. Met drie afdichtopties betekent dit dat u kunt kiezen uit meer dan 30 combinaties. U kunt dus kiezen voor een gloednieuwe, verweerde, geschrobde of gebleekte teaklook. Of ga voor een modernere keuze, zoals houtskool, carbon of gebroken wit.

Flexiteek is bewezen technologie met originele dekken die nu meer dan 22 jaar oud zijn en er nog steeds prachtig uitzien. Uw nieuwe dek wordt geleverd met een garantie van 10 jaar tegen materiaalfouten. Alle Flexiteek-dekken zijn vervaardigd met behulp van vinyl lastechnieken waardoor de voegen sterker zijn dan met behulp van lijm. Het oppervlak is uiterst slijtvast, uv-stabiel en kan volledig opnieuw worden geschuurd mocht dat ooit nodig of gewenst zijn.

We zijn opgericht in 2000 en beschikken over de meest ervaren teams over de hele wereld. Zo kunnen we u helpen bij het ontwerp, de productie en de installatie van uw synthetische dek.

Vyva Fabrics is een van onze distributiepartners in Nederland.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe u #YourBoatMadePerfect kunt maken

Gallery

Inlichtingen

  • * Verplicht veld

  • Hidden

{(39030 + 22)}

Trees planted to date

Menu