Zeilschepen

Flexiteek 2G. De ideale keuze voor

Scrollen

Vertrouwd door toonaangevende zeilschipconstructeurs

Wat onze klanten zeggen

„Wij installeren Flexiteek 2G op onze zeilschepen omdat het gewoonweg perfect is. Er zijn geen reclamaties na de verkoop, waardoor wij weten dat een partnerschap met Flexiteek de juiste keuze voor onze dekvloer was.”


Robert Menzel

Waarnemend chef aankoop

„Wij hebben voor Flexiteek gekozen wegens de kwaliteit, de realistische look en de uitstekende service die onze leverancier biedt. Het beantwoordt aan de normen die op onze jachten verwacht worden.”


David Medina

Chef verwerking

„Wij zien bij onze klanten een toenemende vraag naar Flexiteek, en dankzij een vlotte samenwerking en goede klantendienst van onze partner verwachten wij dat deze markt voor ons in de toekomst zal groeien.”


Kræn B. Nielsen

CEO

De voordelen zijn duidelijk

Flexiteek 2G is het perfecte dek voor uw Segelboote.

Teak opnieuw uitgevonden

Met zijn fijne vezelafwerking is Flexiteek 2G prachtig gemaakt om er net als echt teak uit te zien. Alleen u weet dat het niet authentiek is. Flexiteek 2G is de perfecte keuze indien u naar de traditionele aantrekkingskracht van een weelderig teakdek streeft en bestaat in de opties ‘als nieuw’ en ‘verweerd’. Wij werden anno 2000 gesticht en hebben het team met de grootste ervaring, dat zich overal ter wereld bevindt om ondersteuning te leveren bij het ontwerpen, vervaardigen en installeren van uw synthetisch dek.

Teak Re-invented

Lang meegaand

Flexiteek is een probate technologie, waarbij originele dekken nu ruim 20 jaar oud zijn en nog steeds wondermooi ogen. Uw nieuwe dek heeft 5 jaar garantie tegen materiaalgebreken. Alle Flexiteek-dekken worden uitsluitend met vinyllastechnieken vervaardigd, wat de naden sterker maakt dan bij gebruik van lijm. Het oppervlak is uiterst slijtvast en uv-stabiel kan geheel opnieuw geschuurd worden indien u dat ooit moet of wilt doen.

Long Lasting

Hoge prestaties

Flexiteek 2G biedt aanzienlijke voordelen tegenover synthetische dekvloersystemen van concurrenten.

  • Zijn onderkant die zich aan de vorm aanpast, biedt superieure adhesie en aanbrenging op boten van alle vormen en grootten.
  • Het koelt 30% sneller af dan traditionele composietdekvloeren.
  • Het is tot 35% lichter, uitstekend geschikt voor performancejachten, meerrompenschepen of powerboten.
  • Voortreffelijke ‘vezeltextuur’ die van Flexiteek 2G de meest realistische synthetische dekvloer maakt.
High Performance

Laag onderhoud

Flexiteek 2G vergt weinig onderhoud om zijn prachtige uiterlijk te bewaren. Er is geen noodzaak voor regelmatig hard schrobben of duren reinigings- en dichtingssystemen; niets meer dan bij tijd en wijle eens afspoelen, of schoonspuiten voor een grondige reiniging, zorgt ervoor dat het er als nieuw uitziet. Zeep en water zullen de meeste gemorste plekken verwijderen, waaronder olie, brandstof, rode wijn en visbloed.

Low Maintenance

Meer dan 30 kleurcombinaties

Onze dekken zijn in 11 verschillende kleuren verkrijgbaar. Met drie kalefateringsopties betekent dit dat u uit ruim 30 combinaties kunt kiezen. U kunt dus gloednieuw, verweerd, geschrobd of gebleekt teak nabootsen. Ofwel opteert u voor een modernere keuze, zoals houtskool, carbon of gebroken wit.

Alle kleurcombinaties bekijken >

Over 30 Colour Combinations

Verminderd gewicht

Met een gewicht van slechts 4,5 kg per m² is Flexiteek 2G tot 35% lichter dan concurrerende synthetische dekvloersystemen. Dit maakt het bijzonder aantrekkelijk voor hoog presterende meerrompenboten, powerboten en zeilschepen. Ook belangrijk: het vermindert het gewicht dat zich boven de waterlijn bevindt, alsook het totale gewicht van de boot. Dit leidt tot een lager zwaartepunt, hetgeen de helling vermindert en de prestaties verbetert.

Reduced Weight

Dekontwerper

Gebruik onze dekontwerper om het perfecte dek voor uw segelboote te creëren.

Design your dream Sailing Boat DeckONTWERP UW GEDROOMDE ZEILSCHEEPSDEK

LAAT U INSPIREREN

Op zoek naar inspiratie voor uw zeilschip?

Start uw avontuur

Kies een of meer van deze opties.

NOG NIET KLAAR?

Lees meer Veelgestelde vragen over productinformatie, installatie en onderhoud

Veelgestelde vragen eigenaren van zeilschepen

Volg het avontuur

This error message is only visible to WordPress admins
{(39734 + 22)}

Trees planted to date

Menu