Motorboten

De ideale keuze voor

Scrollen

Flexiteek biedt u grenzeloze ontwerp mogelijkheden!

Wij hebben 11 kleuren om uit te kiezen. In combinatie met een lasnaad in het zwart, grijs of wit biedt dit u een benijdenswaardig assortiment aan combinaties om uw dek te personaliseren.

Vertrouwd door toonaangevende motorbootconstructeurs

Wat onze klanten zeggen

“Flexiteek biedt een breed scala aan kleuren om te kunnen voldoen aan de eisen van de klant, plus de mogelijkheid om praktisch elke vorm en lijn op maat te leveren. We moeten dezelfde eersteklas kwaliteit aanbieden bij onze hele productlijn, dus is het cruciaal dat wij een internationaal bedrijf zijn dat aan verschillende landen levert.”


Javier Ibañez

Technical Director

„Mijn cliënten zijn tevreden met Flexiteek. Het is onderhoudsvrij, heeft een heel mooi uiterlijk en is slipvast; een heel belangrijk kenmerk voor Elling aangezien wij op de veiligheid focussen.”


Anton van den Bos

Gedelegeerd bestuurder

„Wij hebben een partnerschap met Flexiteek sedert begin 2007. De reden voor deze langdurige relatie is dat Flexiteek simpelweg de beste synthetische pvc-dekvloer is die te krijgen valt. De nieuwe kleuren die ze recentelijk lanceerden, lijken zo sterk op echt teakhout als maar mogelijk is, en de dienstverlening is ongeëvenaard.”


Pat Wiesner

Vicevoorzitter engineering

Regal Marine Logo

„Onze klanten zijn heel tevreden. Flexiteek ziet er prachtig uit en is heel eenvoudig aan te brengen en de klantondersteuning is heel goed.”


João Liça

Hoofd aanschaffing

„Wij hebben voor Flexiteek gekozen wegens de kwaliteit, de realistische look en de uitstekende service die onze leverancier biedt. Het beantwoordt aan de normen die op onze jachten verwacht worden.”


David Medina

Chef verwerking

Pardo Yachts

The benefits are clear

Flexiteek is het perfecte dek voor uw motorboot.

Teak re-invented

Met zijn fijne vezelafwerking is Flexiteek prachtig gemaakt om er net als echt teak uit te zien. Alleen u weet dat het niet authentiek is. Flexiteek is de perfecte keuze indien u naar de traditionele aantrekkingskracht van een weelderig teakdek streeft en bestaat in de opties ‘als nieuw’ en ‘verweerd’. Wij werden anno 2000 gesticht en hebben het team met de grootste ervaring, dat zich overal ter wereld bevindt om ondersteuning te leveren bij het ontwerpen, vervaardigen en installeren van uw synthetisch dek.

Teak Re-invented

Long lasting

Flexiteek is een probate technologie, waarbij originele dekken nu ruim 20 jaar oud zijn en nog steeds wondermooi ogen. Uw nieuwe dek heeft 5 jaar garantie tegen materiaalgebreken. Alle Flexiteek-dekken worden uitsluitend met vinyllastechnieken vervaardigd, wat de naden sterker maakt dan bij gebruik van lijm. Het oppervlak is uiterst slijtvast en uv-stabiel kan geheel opnieuw geschuurd worden indien u dat ooit moet of wilt doen.

Long Lasting

High performance

Flexiteek biedt aanzienlijke voordelen tegenover synthetische dekvloersystemen van concurrenten.

  • Zijn onderkant die zich aan de vorm aanpast, biedt superieure adhesie en aanbrenging op boten van alle vormen en grootten.
  • Het koelt 30% sneller af dan traditionele composietdekvloeren.
  • Het is tot 35% lichter, uitstekend geschikt voor performancejachten, meerrompenschepen of powerboten.
  • Voortreffelijke ‘vezeltextuur’ die van Flexiteek de meest realistische synthetische dekvloer maakt.
High Performance

Low maintenance

Flexiteek vergt weinig onderhoud om zijn prachtige uiterlijk te bewaren. Er is geen noodzaak voor regelmatig hard schrobben of duren reinigings- en dichtingssystemen; niets meer dan bij tijd en wijle eens afspoelen, of schoonspuiten voor een grondige reiniging, zorgt ervoor dat het er als nieuw uitziet. Zeep en water zullen de meeste gemorste plekken verwijderen, waaronder olie, brandstof, rode wijn en visbloed.

Low Maintenance

Over 30 colour combinations to choose from

Onze dekken zijn in 11 verschillende kleuren verkrijgbaar. Met drie kalefateringsopties betekent dit dat u uit ruim 30 combinaties kunt kiezen. U kunt dus gloednieuw, verweerd, geschrobd of gebleekt teak nabootsen. Ofwel opteert u voor een modernere keuze, zoals houtskool, carbon of gebroken wit.

Alle kleurcombinaties bekijken >

 

Over 30 Colour Combinations

Design possibilities

Wij kunnen uw dek personaliseren om traditionele en moderne designs op individuele basis te creëren – met de hand gezaagd, aangebracht en afgewerkt. We kunnen tevens uw dek verfraaien met geïndividualiseerde designs, logo’s en opschriften, gebruikmakend van computergestuurd precisiesnijgereedschap.

De mogelijkheden bekijken >

Design Possibilities

Dekontwerper

Gebruik onze dekontwerper om het perfecte dek voor uw motorboot te creëren.

Design your dream Motor Boat DeckONTWERP UW GEDROOMDE MOTORBOOTDEK

LAAT U INSPIREREN

Op zoek naar inspiratie voor uw motorboot?

Start uw avontuur

Kies een of meer van deze opties.

Nog niet klaar?

Lees meer Veelgestelde vragen over productinformatie, installatie en onderhoud

Veelgestelde vragen eigenaren van motorboten
{(40328 + 22)}

Trees planted to date

Menu