Fabricageproces

Flexiteek

Ontdek hoe Flexiteek door ons deskundige team wordt geproduceerd om het hoogwaardige, marktleidende product te worden dat u kent en waar u van houdt!

Bekijk het vakmanschap en de aandacht die in elk dek worden gestoken. Waarom niet ook de galerij verkennen om Flexiteek op een verscheidenheid aan boten wereldwijd te zien?

Verken het vakmanschap

ANCHOR RECEIVER

Consistent wood grain effect

Wij fabriceren Flexiteek-dekken uit onbewerkte polymeerpellets. Geavanceerde extrusie- en doseringsapparatuur zorgen voor extreme accuratesse, hetgeen betekent dat onze kleuren consistent zijn en het houtvezeleffect natuurlijk inconsistent is, net zoals echt hout.

In-house ontworpen extrusiestempels beheersen de afmetingen en vorm van het dek, dat in een waterbad met gereguleerde temperatuur wordt afgekoeld. Onze deskundige vakmensen schuren het oppervlak van het dek om zijn vezel en textuur op het voorplan te brengen, voordat de laatste kleur- en kwaliteitscontroles worden voltooid.

Manufacturing Flexiteek 2G
Flexiteek panels being manufactured

Flexiteek-panelen worden uit profielen of planken vervaardigd, net zoals een teakdek. Terwijl een teakdek ‘nat gekalefaterd’ wordt om het samen te voegen, wordt Flexiteek met vinyl gelast om een sterkere naad te creëren. De kalefatering maakt deel uit van de extrusie of wordt in het materiaal ingelast, waardoor een consistente afwerking wordt verzekerd.

We kunnen iedere look creëren die u maar wilt, van traditioneel teak tot moderne designafwerkingen. En dankzij zijn flexibele eigenschappen die zich aan het oppervlak aanpassen, is qua grootte alles mogelijk.

Anything is possible

Start uw avontuur

Kies een of meer van deze opties.

{(40328 + 22)}

Trees planted to date

Menu