bootconstructeurs

De ideale keuze voor

Scrollen

Wij staan paraat om u te helpen de behoeften van uw klanten te bevredigen. Onze producten zijn ontworpen om de beste in hun categorie te zijn.

Wij blijven innoveren en verbeteren om te verzekeren dat dit het geval blijft. Dankzij ons wereldwijde distributienetwerk kunnen wij u een ongeëvenaard niveau aan service en ondersteuning bieden.

Voortdurende innovatie

Ons gepatenteerde materiaal heeft Flexiteek gevestigd als marktleider in synthetische teakdekken. Wij blijven investeren in het ontwikkelen van de vaardigheden van ons personeel, de kwaliteit van onze producten en de efficiëntie van onze processen. Dit omvat geavanceerde snijd- en lastechnieken, personeelsscholing en -ontwikkeling en machine-upgrades.

Uitzonderlijke service

Wij zijn rechtstreeks verantwoordelijk voor de end-to-endproductie van onze materialen. Zodoende kunnen wij u voorzien van op maat uitgewerkte kleuren en formaten, deklay-outontwerpen, scholingen voor fabricage in-house en dekinstallatie onder toezicht – met uw team of als een integrale aanbrengingsservice.

Ongeëvenaarde ondersteuning

Met verdelers in ruim 50 landen kunnen wij u ondersteunen bij de plaatselijke fabricage, aanbrenging en service, waar u zich ook bevindt. Meer nog: we kunnen een verscheidenheid aan resources en ondersteuning leveren voor presentaties aan OEM-dealers.

BEKIJK WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

ANCHOR RECEIVER

Wat onze klanten zeggen

„Wij installeren Flexiteek 2G op onze zeilschepen omdat het gewoonweg perfect is. Er zijn geen reclamaties na de verkoop, waardoor wij weten dat een partnerschap met Flexiteek de juiste keuze voor onze dekvloer was.”


Robert Menzel

Waarnemend chef aankoop

„Wij zien bij onze klanten een toenemende vraag naar Flexiteek, en dankzij een vlotte samenwerking en goede klantendienst van onze partner verwachten wij dat deze markt voor ons in de toekomst zal groeien.”


Kræn B. Nielsen

CEO

“Wij begonnen in 2019 met Flexiteek te werken. Voor ons zijn de cruciale kenmerken van hun dekvloeren de antislipeigenschappen en de mogelijkheid om op hete dagen koel te blijven. De kwaliteit van het materiaal is heel goed en wij zijn tevreden met het gemak van de communicatie en de snelle leveringstijden.”


Torry D. Haugland

Technisch manager

„Onze klanten zijn heel tevreden. Flexiteek is licht en onderhoudsarm en ziet er ook nat geweldig uit. Het heeft het uiterlijk van een teakvloer, zonder de milieu-impact van natuurlijk teak.”


Stig Olssøn

Productmanager

„Mijn cliënten zijn tevreden met Flexiteek. Het is onderhoudsvrij, heeft een heel mooi uiterlijk en is slipvast; een heel belangrijk kenmerk voor Elling aangezien wij op de veiligheid focussen.”


Anton van den Bos

Gedelegeerd bestuurder

„Wij hebben voor Flexiteek gekozen wegens de kwaliteit, de realistische look en de uitstekende service die onze leverancier biedt. Het beantwoordt aan de normen die op onze jachten verwacht worden.”


David Medina

Chef verwerking

Pardo Yachts

The benefits are clear

Flexiteek is het perfecte dek voor uw boot.

Teak re-invented

Met zijn fijne vezelafwerking is Flexiteek prachtig gemaakt om er net als echt teak uit te zien. Alleen u weet dat het niet authentiek is. Flexiteek is de perfecte keuze indien u naar de traditionele aantrekkingskracht van een weelderig teakdek streeft en bestaat in de opties ‘als nieuw’ en ‘verweerd’. Wij werden anno 2000 gesticht en hebben het team met de grootste ervaring, dat zich overal ter wereld bevindt om ondersteuning te leveren bij het ontwerpen, vervaardigen en installeren van uw synthetisch dek.

Teak Re-invented

Long lasting

Flexiteek is een probate technologie, waarbij originele dekken nu ruim 20 jaar oud zijn en nog steeds wondermooi ogen. Uw nieuwe dek heeft 5 jaar garantie tegen materiaalgebreken. Alle Flexiteek-dekken worden uitsluitend met vinyllastechnieken vervaardigd, wat de naden sterker maakt dan bij gebruik van lijm. Het oppervlak is uiterst slijtvast en uv-stabiel kan geheel opnieuw geschuurd worden indien u dat ooit moet of wilt doen.

Long Lasting

High performance

Flexiteek biedt aanzienlijke voordelen tegenover synthetische dekvloersystemen van concurrenten.

  • Zijn onderkant die zich aan de vorm aanpast, biedt superieure adhesie en aanbrenging op boten van alle vormen en grootten.
  • Het koelt 30% sneller af dan traditionele composietdekvloeren.
  • Het is tot 35% lichter, uitstekend geschikt voor performancejachten, meerrompenschepen of powerboten.
  • Voortreffelijke ‘vezeltextuur’ die van Flexiteek de meest realistische synthetische dekvloer maakt.
High Performance

Low maintenance

Flexiteek vergt weinig onderhoud om zijn prachtige uiterlijk te bewaren. Er is geen noodzaak voor regelmatig hard schrobben of duren reinigings- en dichtingssystemen; niets meer dan bij tijd en wijle eens afspoelen, of schoonspuiten voor een grondige reiniging, zorgt ervoor dat het er als nieuw uitziet. Zeep en water zullen de meeste gemorste plekken verwijderen, waaronder olie, brandstof, rode wijn en visbloed.

Low Maintenance

More than 30 colour combinations

Onze dekken zijn in 11 verschillende kleuren verkrijgbaar. Met drie kalefateringsopties betekent dit dat u uit ruim 30 combinaties kunt kiezen. U kunt dus gloednieuw, verweerd, geschrobd of gebleekt teak nabootsen. Ofwel opteert u voor een modernere keuze, zoals houtskool, carbon of gebroken wit.

Alle kleurcombinaties bekijken >

Over 30 Colour Combinations

Verminderd gewicht

Met een gewicht van slechts 4,5 kg per m² is Flexiteek tot 35% lichter dan concurrerende synthetische dekvloersystemen. Dit maakt het bijzonder aantrekkelijk voor hoog presterende meerrompenboten, powerboten en zeilschepen. Ook belangrijk: het vermindert het gewicht dat zich boven de waterlijn bevindt, alsook het totale gewicht van de boot. Dit leidt tot een lager zwaartepunt, hetgeen de helling vermindert en de prestaties verbetert.

Reduced Weight

Vertrouwd door ruim 200 toonaangevende bootconstructeurs

Pardo Yachts

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies een of meer van deze opties.

Nog niet klaar?

Lees onze veelgestelde vragen voor bootconstructeurs.

Veelgestelde vragen voor bootconstructeurs.
{(40328 + 22)}

Trees planted to date

Menu