Synthetische teakdekken

Flexiteek 2G

Van tenders tot luxejachten is Flexiteek 2G de perfecte keuze voor uw gedroomde dek. Het is ontworpen om u het ultieme te bieden qua uiterlijk, levensduur en prestaties.

Kom meer te weten over flexiteek 2G

Benefits

Voordelen

Flexiteek 2G is een prachtig, lang meegaand, sterk presterend dek, ontworpen om aan alle weersomstandigheden te weerstaan. Het biedt een aantal voordelen in vergelijking met alternatieve dekproducten.

Ontdek de voordelen >

Meer dan 30 kleurcombinaties

Onze dekken zijn in 11 verschillende kleuren verkrijgbaar. Met drie kalefateringsopties betekent dit dat u uit ruim 30 combinaties kunt kiezen. U kunt dus gloednieuw, verweerd, geschrobd of gebleekt teak nabootsen. Ofwel opteert u voor een modernere keuze, zoals houtskool, carbon of gebroken wit.

Alle kleurcombinaties bekijken >

Over 30 Colour Combinations
Design Possibilities

Ontwerpmogelijkheden

Wij kunnen uw dek personaliseren om traditionele en moderne designs op individuele basis te creëren – met de hand gezaagd, aangebracht en afgewerkt. We kunnen tevens uw dek verfraaien met geïndividualiseerde designs, logo’s en opschriften, gebruikmakend van computergestuurd precisiesnijgereedschap.

De mogelijkheden bekijken >

Galerij

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw boot, neem dan eens een kijkje in onze Flexiteek 2G-galerij, die ons brede spectrum aan kleuren in de kijker plaatst.

De Flexiteek 2G-galerij bekijken >

Gallery
Deck Designer

Dekontwerper

Gebruik onze dekontwerper om het perfecte dek voor uw boot te creëren. Visualiseer alle 30 kleurcombinaties op een motorboot, zeilschip, sportboot of stijve, opblaasbare plezierboot en stuur vervolgens uw ontwerp naar ons team voor een offerte.

Uw droomdek ontwerpen >

Waarom voor flexiteek 2g kiezen?

Ontdek waarom Flexiteek 2G de perfecte keuze voor uw boot is. Bekijk hoe het afsteekt tegenover andere synthetische teaksoorten en echt teakhout, composietplaten en EVA.

Neem het aan van 200 bootconstructeurs >

Why Choose Flexiteek 2G?
Manufacturing Process

Fabricageproces

Ontdek hoe wij Flexiteek 2G creëren van pellet tot profiel en van profiel tot paneel.

Kom meer te weten >

Veelgestelde vragen

Onze veelomvattende Veelgestelde vragen dekken alle aspecten, waaronder productinformatie, installatie en onderhoud.

Veelgestelde vragen bekijken >

FAQs

Start uw avontuur

Kies een of meer van deze opties.

{(27344 + 22)}

Trees planted to date

Menu