Wat onze klanten zeggen

„Flexiteek is de ideale oplossing voor onze luxueuze stijve opblaasboten, waarbij onze klanten de look van echt teakhout willen, maar zonder het onderhoud. Flexiteek is nu een vaste favoriet en nagenoeg een standaarduitrusting op alle Ribeyes.”

Sophie Hurst, Marketingmanager

V. Wanneer begon u met Flexiteek te werken?

A.

Wij begonnen omstreeks 2001/2002 met Flexiteek te werken, toen het product nog helemaal nieuw was. Het was een ideale oplossing voor onze luxueuze stijve opblaasboten, waarbij onze klanten de look van echt teakhout wilden, maar zonder al het onderhoud. Flexiteek is nu een vaste favoriet en nagenoeg een standaarduitrusting op alle Ribeyes.

V. Waarom koos u voor Flexiteek?

A.

Flexiteek wordt als het voornaamste dekmateriaal gebruikt, en aangezien de veiligheid op al onze stijve opblaasboten van het hoogste belang is, bevestigen wij Flexiteek ook op ieder toegankelijk oppervlak van de boot.

V. Wat waardeert u het meest aan Flexiteek?

A.

Wanneer jaarlijks honderden dekken worden besteld, is de betrouwbare levering en snelle reactie op problemen met de kwaliteit of aanbrenging cruciaal.

V. Wat vinden uw cliënten van Flexiteek?

A.

Gezien het aantal dekken dat wij uitrusten, moeten ze er wel dol op zijn!

V. Wat maakt Flexiteek 2G anders/uniek?

A.

Dankzij de constructie van de dekken uit lange, buigzame planken kunnen de dekken aan ons geleverd worden terwijl ze in hun gemonteerde vorm zijn gezet. Daardoor zijn ze veel eenvoudiger aan te brengen dan sommige van de oplossingen in plaatmateriaal van 8’x4’ die elders verkrijgbaar zijn, maar ter plekke in elkaar moeten worden gezet.

Ribeye Boats GALlery

Klaar om aan de slag te gaan?

Kies een of meer van deze opties.

{(38150 + 22)}

Trees planted to date

Menu