Ons verhaal

Over ons

Mettertijd evalueert in alle branches de voorkeur voor bepaalde materialen. Fabrikanten van auto’s, vliegtuigen, fietsen en huiselijke vloeren hebben allen hoog presterende alternatieven ontwikkeld voor de oorspronkelijke materialen van hun keuze. Met de scheepvaartbranche is het niet anders.

DE VROEGE JAREN

Wij stichtten Flexiteek in 2000, met als doel een revolutie in de markt van traditionele dekken te ontketenen. Door ‘planken’ uit pvc te extruderen hebben wij een innovatief product gecreëerd dat net zo mooi als teak oogt. Het biedt tevens aanzienlijke voordelen in de prestaties.

Onze eigenaar, Anders Wilhelmsen Senior, is een ondernemende Noor met een sterke familieachtergrond in de scheepvaart. Van deze maritieme geschiedenis en kennis hebben we gebruikgemaakt als inspiratie voor onze producten. Wij begrijpen de veeleisende verwachtingen van toonaangevende bootconstructeurs en hebben erop ingespeeld.

Hanse 548 voorzien van Flexiteek 2G plank kleur Teak met zwarte kit
Hanse Yachts 548 – Teak met zwarte afdichting

Na twee jaar ontwikkeling stelde de introductie van Flexiteek 2G in 2014 een nieuwe norm voor upmarket-alternatieven voor teak, niet het minst door het vroegere probleem op te lossen waarbij het dek te heet onder de voeten werd.

20 JAAR LATER

Beautiful, long lasting decking

De Flexiteek 2G die we vandaag verkopen, is een prachtig, lang meegaand, sterk presterend dek, ontworpen om aan alle weersomstandigheden te weerstaan. Het is in ruim 30 verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar en kan gepersonaliseerde ontwerpen, logo’s en opschriften bevatten. De uitzonderlijke kwaliteit van ons productontwerp en de aanbrenging maken er de keuze bij uitstek voor boten van, van tenders tot luxejachten.

Als de gevestigde leider is Flexiteek 2G uitermate populair onder eigenaars van boten. Het wordt eveneens wereldwijd door ruim 200 bootconstructeurs gespecificeerd. Met Flexiteek 2G is er geen noodzaak om urenlang uw dek te schrobben, schuren en oliën. Onze originele dekken – ongeveer 20 jaar geleden aangebracht – functioneren nog steeds feilloos en zien er nog steeds prima uit.

Marex 330 Scandinavia voorzien van Flexiteek 2G plank kleur Teak met zwarte kit
Affordable luxury

Wij bieden betaalbare luxe met een minimale inspanning en zonder kostbare regenwouden te bedreigen. Alles bevorderd door een nauwlettende installatie en uitzonderlijke ondersteuning door ons wereldwijde distributienetwerk.

Inlichtingen

Een offerte aanvragen

Een monster aanvragen

Een verdeler vinden

Contact met ons opnemen

{(38150 + 22)}

Trees planted to date

Menu